Skip to content


ÅBENT BREV FRA DET FILIPPINSKE FOLK I Danmark

ÅBENT BREV FRA  DET FILIPPINSKE FOLK I Danmark

Til Redaktionerne

Grundet Megatyfonen Haiyan/Yolanda, som er den stærkeste nogensinde registreret i mands’ minde, kom hele verden til Filippinernes undsætning, især til den del af landet der var mest ødelagt, dvs. i den central del af øriget, Visayas regionen. Og dette skete straks efter at landet blev ramt af et jordskælv der ramte næsten den samme område i provinserne Cebu og Bohol. Den massiv udtryk af sympati der mundede ud i form af katastrofehjælp fra det internationale samfund: regeringer, NGOerne, internationale og lokale  lgørenheds organisationer, erhvervs sektoren samt almindelige borgere i de forskellige lande,  kan ikke går upåskønnet.. Derfor vil vi Filippinere verden over gerne afholde en Taknemmeligheds Uge (Week of Gratitude)  fra den 15  til 22. december 2013. Initiativet kommer fra  ENFID (European Network of Filipino Diaspora), netværket I Europa for  filippinere der har forladt hjemlandet af forskellige grunde, og meningen er at begivenheden skal få  alle filippinere til at stå sammen, være synlig i offentlighedens lys mens vi uddeler  KYS, KNUS og KRAM,  vise vore paroler der siger Mange Tak, og påberåber vor TAKNEMMELIGHED til Hele Verden Ligesom  i andre europaeiske lande har  vi filippinere i Danmark valgt at  holde denne special begivenhed samme dag som International Migrants Day (De internationale indvandringsdag)  den 18 December 2013.

Vi håber at se så mange danskere som muligt i Rådhuspladsen på onsdag, den 18e., fra kl. 17:00 til 19:30 for at kunne udveksle et par orde med os,  modtage vores taknemmelighed og varme. Tusinde Tak til hele befolkning i vores værtslande..

”Hvor end der er et menneske, eksisterer der en mulighed for venlighed.” –   Seneca.    The European Network of Filipino Diaspora www.enfid.org For yderligere info/ Pls. Contact:  Ana Lindenhann, mobil:  53500574

Did you like this? Share it:
Share

Posted in Activities, Philipine Migration, Philippine Updates.

Tagged with , , , , , .***